Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne taliıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan satılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat geriışını getirmektedir.

Hayati önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle katlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Binalarda makul standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bir özge şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum tuzakır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi için kullanılan insanoğluın yaşama ve finans güvenliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

yangın kapısı Uslu Kanatlı Yangın Bapları; Biricik kanatlı dizaynıyla, ensiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde dağıtmak olduğu kucakin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları meydanı ayrılma geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma malik olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Report this wiki page